Fontini Forlag

NYHETER

STERKT REPRESENTERT PÅ BESTSELGERLISTENE!
FONTINI HAR ÅRETS REDAKTØR!
TERNINGKAST 5 TIL ZITA!
Nyhetsarkiv
Emmanuel Guibert

SUPERHELTEN ARILD – ET LITE ESEL SOM DEG OG MEG

Illustrert av Marc Boutavant. Oversatt av Simon Stranger.

Emmanuel Guibert (født 1964) står bak en rekke grafiske romaner for både barn og voksne, og har vunnet mange priser for de innovative bøkene sine. En av de mest populære seriene hans er om superhelten Arild, som på originalspråket fransk heter Ariol. Guibert bor i Paris sammen med kone og datter.

 

"Definitivt i klasse med En pingles dagbok!" Kirkus Reviews 

"Arild er den nye helten for barn som ikke er så glad i å lese." Kid Lit Reviews

"Barnlig fryd (...) Historiene er mangfoldige, og fremstilt med høy gjenkjennelsesfaktor. (...) Allerede i kapittel to lo jeg høyt av en perfekt timet slapstick-sekvens, med en hissig gymlærer som praktisk talt står i veien for barnas akrobatikk. (...) Arild er en tegneserie med engasjerende og gjenkjennelige fortellinger om barn, formidlet med humor og innsikt på en måte som er unik for tegneserieformatet. Tegneserien anbefales til alle." Egon Låstad, Empirix.no

Trykk på bildet du ønsker å laste ned:

Arild er et blått esel med briller. Han bor i en liten by sammen med moren og faren sin. Bestevennen hans er en gris. Og han er forelsket i en vakker ku som går i klassen. Læreren er en hund. Gymlæreren er en enorm hane. Kort sagt: Arild er akkurat som deg og meg. 

Bøkene om Arild er lette å lese, og inndelt i korte kapitler. Denne kombinasjonen gir rask mestringsfølelse for de som jobber med å knekke lesekoden. Historiene handler om barns hverdag – kjærlighet, vennskap, mobbing, rasisme, selvtillit, urettferdighet, ærlighet, skole og familie. 

Gjenkjennelig for alle barn – og for alle som noen gang har vært et barn! 

"Definitivt i klasse med En pingles dagbok!" Kirkus Reviews 

"Arild er den nye helten for barn som ikke er så glad i å lese." Kid Lit Reviews

 

Utkom: august 2017
ISBN: 9788293346968
Ib. kr. 149,-

Andre utgivelser av Emmanuel Guibert