Fontini Forlag

NYHETER

STERKT REPRESENTERT PÅ BESTSELGERLISTENE!
FONTINI HAR ÅRETS REDAKTØR!
TERNINGKAST 5 TIL ZITA!
Nyhetsarkiv
Abby Hanlon

VILMA SKOLEDILLA

Oversatt av Nina Aspen

Abby Hanlon er en amerikansk lærer og barnebokforfatter, bosatt i Brooklyn New York. Boken om Vilma er hennes første utgivelse på norsk.

Bli bedre kjent med forfatteren her.Abby Hanlon

 

 

«Det jeg syns er ekstra fint med bøkene om Vilma er hvor herlig lekne de er. Det er ingen faste rammer, ingen "det går jo ikke an", eller "sånn kan man ikke gjøre". Vilma er et barn, som får lov å være et barn. Hun er ikke veslevoksen. Hun kan ikke en masse ting. Hun forstyrrer læreren i timen fordi et eller annet absurd har skjedd. Hun er spent og usikker, men hennes styrke ligger i å være seg selv, for da kan ingenting gå skikkelig galt. Hvem vil vel ikke ønske seg bare et snev av Vilmas livsglede og integritet?» Christine Lyngdal, Barnebokbloggen.no. Se hele anmeldelsen her.

«Også i denne boken viser forfatteren en uvanlig begavelse for å komme tett innpå en unik jente, gjennom hysterisk morsomme fortellinger og en levende strek.» Publishers Weekly

«Velskrevet, humoristisk og engasjerende ... et godt supplement til ethvert bibliotek.» School Library Journal

«Både gamle og unge kommer til å håpe at denne høyst verdige oppfølgeren ikke blir den siste boken om denne originale, oppfinnsomme jenta.» Kirkus Reviews

 

Om bok 1 i serien:

«Dette er den største og lengste boken jeg har lest alene. Den handler om en jente som heter Vilma og familien hennes. Vilma har mye fantasi. Jeg likte boka. Først så likte jeg den ikke så godt men etter hvert likte jeg den og ville lese mye i den. Den er spennede, for jeg visste ikke at Gomle Grakar ikke fantes.» Terningkast er 5. Lille Persille (7 år)

 

Trykk på bildet du ønsker å laste ned:

Endelig er hun tilbake. Vilma. Hun med de merkelige påfunnene og oppdiktede vennene.

Vilma skal begynne på skolen igjen etter ferien, og hun har bestemt seg for å lete etter en ny venn i klassen. En som finnes på ordentlig. Det er ikke så lett å vite hvordan man skal snakke med andre. Bør man ta på seg elleve underbukser, for eksempel? Eller rope?

Den andre boken om Vilma er enda en varm, morsom og lettlest bok som blander fantasi og virkelighet. En fortelling å kjenne seg igjen i!

 

Utkom: april 2016
ISBN: 9788293346333
Ib. kr. 229,-

Andre utgivelser av Abby Hanlon