Fontini Forlag

NYHETER

STERKT REPRESENTERT PÅ BESTSELGERLISTENE!
FONTINI HAR ÅRETS REDAKTØR!
TERNINGKAST 5 TIL ZITA!
Nyhetsarkiv
Andy Griffiths og Jill Griffiths

GUTTA I TREHUSET GÅR BITTE LITT BANANAS

Illustrert av Terry Denton. Oversatt av Simon Stranger.

Andy GriffithsAndy GriffithsAndy GriffithsAndy Griffiths (født 1961) er Australias mest populære barnebokforfatter. Han har skrevet over 50 bøker. I løpet av de siste 15 årene har Andys bøker vært på New York Times bestselgerliste, vunnet over 50 priser, vist som tegnefilm på TV, satt opp som teater - bla på Sydney Opera House - og solgt over fem millioner eksemplarer over hele verden.


Andy Griffiths samarbeider tett med illustratør Terry Denton og de har laget mange populære serier sammen. Serien om gutta i trehuset ble raskt en favoritt blant leserne, og vant i tillegg den australske bokhandlerprisen i 2012.
Andy Griffiths jobber også med leselyst hos barn som ikke leser så mye. Han er ambassadør for The Indigenous Literacy Foundation som hjelper barn på barnehjem og i fosterfamilier.

www.andygriffiths.com.au

Jill Griffiths er født og oppvokst i Melbourne, Australia. Hun møtte Andy Griffiths og Terry Denton, forfatterne bak Gutta i trehuset, i 1996, da hun var redaktør for en av Andys bøker, og har jobbet med dem siden.

Trykk på bildet du ønsker å laste ned:

Timevis med moro for alle som liker Gutta i trehuset. Hjelp Andy og Terry med å skrive nye historier! Lag din egen tidsmaskin, og reis i tid og rom! Bortfinn ting, sammen med professor Stupido! Og hvem vinner krangelen mellom Andy og Terry? DU bestemmer! Dette er garantert årets mest underholdende bok, der DU er med på å lage all moroa.

 

Utkom: februar 2018
ISBN: 9788283730173
Ib. kr. 249,-

Andre utgivelser av Andy Griffiths og Jill Griffiths