Fontini Forlag

NYHETER

STERKT REPRESENTERT PÅ BESTSELGERLISTENE!
FONTINI HAR ÅRETS REDAKTØR!
TERNINGKAST 5 TIL ZITA!
Nyhetsarkiv
Abby Hanlon

VILMA FANTASIDILLA

Oversatt av Nina Aspen

Abby Hanlon er en amerikansk lærer og barnebokforfatter, bosatt i Brooklyn New York. Boken om Vilma er hennes første utgivelse på norsk.

Bli bedre kjent med forfatteren her.Abby Hanlon

 

 

«Dette er den største og lengste boken jeg har lest alene. Terningkast er 5.»  Les hele den ærlige og sjarmerende bloggomtalen fra en 7 åring her

Trykk på bildet du ønsker å laste ned:

Møt Vilma - hun er seks år, og den minste i en søskenflokk på tre. Siden broren Lukas og søsteren Olivia nekter å leke med henne, er Vilma tvunget til å finne opp usynlige venner som holder henne med selskap. Vilma stiller hele tiden spørsmål ved verden, for eksempel «Hvorfor har vi armhuler?» eller «Hva er det motsatte av et smørbrød?». Mens andre blir sprø av disse spørsmålene, vil de usynlige vennene hennes alltid høre mer.

Lukas og Olivia går sammen om å skremme lillesøsteren, og sier at det finnes en heks i området som er på jakt etter små barn som oppfører seg som babyer. I stedet for å bli redd, forbereder Vilma seg på krig mot denne fienden, og bombarderer søsknene med spørsmål. Så ringer det på døren, og heksen som søsknene har funnet opp kommer på besøk...

Historien om Vilma er full av fantasi, tull og fjas, og masse humor. Vilma er tøff, smart, leken og nysgjerrig, men også sårbar. Mange vil kjenne seg igjen i denne jenta og hennes søken etter tilhørighet. Vilma er en ekte heltinne og en skikkelig hjerteknuser! 

Bøkene er lettleste, med morsomme illustrasjoner i sorthvitt på hver side som fyller ut handlingen. Fin både å lese selv og bli lest for. Dette er første bok i en ny serie.

 

 


Utkom: januar 2015
ISBN: 9788293346272
Ib. kr. 229,-

Andre utgivelser av Abby Hanlon