Fontini Forlag

NYHETER

STERKT REPRESENTERT PÅ BESTSELGERLISTENE!
FONTINI HAR ÅRETS REDAKTØR!
TERNINGKAST 5 TIL ZITA!
Nyhetsarkiv
Emmanuel Guibert

SUPERHELTEN ARILD REDDER VERDEN (VEL, NESTEN)

Illustrert av Marc Boutavant. Oversatt av Simon Stranger.

Emmanuel Guibert (født 1964) står bak en rekke grafiske romaner for både barn og voksne, og har vunnet mange priser for de innovative bøkene sine. En av de mest populære seriene hans er om superhelten Arild, som på originalspråket fransk heter Ariol. Guibert bor i Paris sammen med kone og datter.

 

"Definitivt i klasse med En pingles dagbok!" Kirkus Reviews 

"Arild er den nye helten for barn som ikke er så glad i å lese." Kid Lit Reviews

"Barnlig fryd (...) Historiene er mangfoldige, og fremstilt med høy gjenkjennelsesfaktor. (...) Allerede i kapittel to lo jeg høyt av en perfekt timet slapstick-sekvens, med en hissig gymlærer som praktisk talt står i veien for barnas akrobatikk. (...) Arild er en tegneserie med engasjerende og gjenkjennelige fortellinger om barn, formidlet med humor og innsikt på en måte som er unik for tegneserieformatet. Tegneserien anbefales til alle." Egon Låstad, Empirix.no

Trykk på bildet du ønsker å laste ned:

Arild er et blått esel med store briller. Og mange små og store problemer. Han er forelsket i Pernille, verdens peneste ku. Men liker pene kuer blå esler? Og hvorfor sier moren hans at han må dusje så ofte? Eller ta vaksine? Dessuten: Det nærmer seg ferie, og han må ta toget, bare sammen med bestevennen Armand, en gris som har ganske mange sprø ideer. Kan det gå bra?

Bøkene om Arild er lette å lese, og inndelt i korte kapitler. Denne kombinasjonen gir rask mestringsfølelse for de som jobber med å knekke lesekoden. Historiene handler om barns hverdag – kjærlighet, vennskap, mobbing, rasisme, selvtillit, urettferdighet, ærlighet, skole og familie. 

Gjenkjennelig for alle barn – og for alle som noen gang har vært et barn! 

"Arild er den nye helten for barn som ikke er så glad i å lese." Kid Lit Reviews 

"Definitivt i klasse med En pingles dagbok!" Kirkus Reviews 

 

 

Utkom: august 2017
ISBN: 9788293346975
Ib. kr. 229,-

Andre utgivelser av Emmanuel Guibert