Fontini Forlag

NYHETER

STERKT REPRESENTERT PÅ BESTSELGERLISTENE!
FONTINI HAR ÅRETS REDAKTØR!
TERNINGKAST 5 TIL ZITA!
Nyhetsarkiv
Kazu Kibuishi

AMULETTEN 2: STEINVOKTERENS FORBANNELSE

Oversatt av Olav Bjørge

Kazu Kibuishi (født 1978) er en amerikansk forfatter og illustratør, opprinnelig fra Tokyo, Japan. Kibuishi har medvirket i en rekke anerkjente prosjekter, og har også illustrert de nye omslagene i Harry Potter-serien. Kazu Kibuishi har skrevet og tegnet serien "Amuletten".

Kazu Kibuishi

«Amuletten er en fantasy-tegneserie du raskt blir hekta på. Kazu Kibuishis Amuletten er uhyggelig spennende.» Cathrine Krøger, Dagbladet

Les hele anmeldelsen her.

«Denne tegneserien kommer unger i alle aldre til å kaste seg over. (...) Så hvis du har barn, eller kjenner et, er dette den ypperlige gave - og be om å få lese høyt, for dette er en temmelig besettende leseropplevelse for voksne og.» Erle Marie Sørheim, Empirix.no

Les hele anmeldelsen her.

Trykk på bildet du ønsker å laste ned:

ET TRE SOM KAN SE INN I FREMTIDEN.
EN BY DER ALLE ER FORHEKSET.
EN KAMP PÅ LIV OG DØD.

Hvordan skal Emily og broren finne medisinen som kan redde moren? Hvordan skal de klare å holde seg skjult for alvene? Hvordan skal Emily klare å stå imot amulettens vilje? Og hvem er denne mystiske skikkelsen som hele tiden følger etter dem?

Amuletten er en utrolig spennende og vakker lettlest-serie. En fortelling om modige barn, rare skapninger og kampen mot det onde. Bøker fra serien er kåret til årets beste av svenske lesere to år på rad.

Vi anbefaler Amuletten til jenter og gutter fra 8–13 år, både de som leser mye og de som ikke har lest så mye før. Mange gamere vil falle for denne serien.


 

Utkom: januar 2015
ISBN: 9788293346197
Ib. kr. 279,-

Andre utgivelser av Kazu Kibuishi