Fontini Forlag

NYHETER

STERKT REPRESENTERT PÅ BESTSELGERLISTENE!
FONTINI HAR ÅRETS REDAKTØR!
TERNINGKAST 5 TIL ZITA!
Nyhetsarkiv
Katie Scott og Jenny Broom

ANIMALIUM

Oversatt av Simon Stranger

Katie Scott er utdannet illustratør ved Brighton University og har arbeidet med blant annet BBC, New York Times, Universal Records og Phaidon Press. Hun bor og arbeider i London.

Jenny Broom er utdannet ved The Slade School of Art, University College of London. Hun har lang erfaring som redaktør og har skrevet mange barnebøker. Hun bor i London.

«Generøs og tiltrekkende faktabok om dyr. (...) Boka byr på estetiske opplevelser i fleng og mange timers lærerik underholdning.  Som faktabok passer den til barn mellom 6 og 12, men som «godteri-for-øyet»-bok passer den for barn mellom 6 og 100.» - Katrine Kalleklev, Barnebokkritikk.no 

Her kan du lese hele anmeldelsen fra barnebokkritikk.no 

 

Bloggen I Ninas bokverden har skrevet en fin omtale av boken Animalium hvor hun understreker at dette er en all-alder-bok: «denne boken vil jeg anbefale både for den nysjerrige av dere som er voksne,men ikke minst barn som vil vite mer.»
Les hele omtalen her.

Tegneserieskaperen Jenny Jordahl har laget en liten tegnserie om hvor godt hun liker Animalium - denne er kjempefin! Se her. 

Trykk på bildet du ønsker å laste ned:

Bli med inn i dyrenes utrolige verden!

Animalium er laget som et museum. En håndtegnet samling av dyr fra hele verden, med tekster som beskriver hvordan de forskjellige artene har utviklet seg, og hvordan de lever. Her får man følelsen av å bevege seg gjennom museumsutstillinger av maneter og blekkspruter, frosker og falker, sjiraffer og elefanter.

Animalium er en feiring av alt som lever, og du blir kjent med alle de spennende, rare og vakre dyrene som bor på kloden vår - fra de minste og merkeligste biller, til de store og monumentale hvalene.

Klikk her for å se nærmere på praktboka Historium.

Utkom: september 2014
ISBN: 9788293346159
Ib. kr. 349,-

Andre utgivelser av Katie Scott og Jenny Broom