Fontini Forlag

NYHETER

STERKT REPRESENTERT PÅ BESTSELGERLISTENE!
FONTINI HAR ÅRETS REDAKTØR!
TERNINGKAST 5 TIL ZITA!
Nyhetsarkiv
Katie Scott og Kathy Willis

BOTANIKUM

Oversatt av Heidi Sævareid

Katie Scott er utdannet illustratør ved Brighton University og har arbeidet med blant annet BBC, New York Times, Universal Records og Phaidon Press. Hun bor og arbeider i London.

Kathy Willis har i de siste 25 årene forsket og undervist ved universitetene i Oxford og Cambridge. For tiden har hun to jobber – hun er vitenskapsdirektør ved Royal Botanic Gardens, Kew, og er professor i biodiversitet ved University of Oxford. Hun bor i Oxford med tre barn, to kaniner, en gekko, en hund – og en tålmodig ektemann.

 

"Visuelt imponerende. En spennende oversikt over jordas bemerkelsesverdige og varierte planteliv. En bok hvor du oppdager nye ting på hver eneste side." Publishers Weekly. Se hele omtalen her.

Trykk på bildet du ønsker å laste ned:

Årets vakreste bok? Oppfølgeren til Animalium og Historium!

Botanikum inneholder alt du vil vite om planter, fra ørsmå alger til fascinerende kjøttetere og gigantiske trær. Lær om hvordan blomstene utviklet seg, og om de utrolige tilpasningene de gjør for å overleve. Oppdag fargesprakende sopp, lav og spennende vekster du ikke visste eksisterte.

Flott gavebok til alle som liker blomster og planter – og boka som får deg til å bli enda mer interessert i plantenes fascinerende verden!

I samme serie:

Animalium

Historium

Animalium plakatbok

 

Utkom: januar 2017
ISBN: 9788293346784
Ib. kr. 379,-