Fontini Forlag

NYHETER

STERKT REPRESENTERT PÅ BESTSELGERLISTENE!
FONTINI HAR ÅRETS REDAKTØR!
TERNINGKAST 5 TIL ZITA!
Nyhetsarkiv
Katie Scott, Fiona Munro og Ruth Symons

DARWINIUM

Oversatt av Rune R. Moen

Katie Scott er utdannet illustratør ved Brighton University og har arbeidet med blant annet BBC, New York Times, Universal Records og Phaidon Press. Hun bor og arbeider i London.

Fiona Munro er barnebok-forfatter og -redaktør. Hun bor i London. 

 

Ruth Symons er barnebokforfatter og -redaktør. Hun bor i Surrey, og jobber i London.

 

 

"...en fryd for sansene (...) Men bokens virkelige styrke ligger i formidlingen: korte tekster og avsnitt, fargerike illustrasjoner og forståelig språk. Noen fremmedord finnes selvsagt, men de er godt forklart, og er i grunn med på å gjøre boken til den eksotiske opplevelsen den er. Det er utrolig hvordan de har klart å putte alle disse milliardene av år mellom to permer uten at man føler man går glipp av noe eller at man stresser seg gjennom; alt av informasjon og fakta er nøye dosert, og som en spenningsbok klarer man ikke å legge den fra seg. (...) Anbefaler alle også å sjekke ut de andre bøkene i serien – dette er kunnskapsformidling på sitt beste." Faktaboksen

Les hele anmeldelsen her.

Trykk på bildet du ønsker å laste ned:

Bli med på en reise gjennom livets historie! Hvordan ble dyr, mennesker og planter til? Visste du at alt som lever stammer fra én celle? Denne boken viser deg utviklingen fra denne cellen, og helt frem til deg selv. 

Oppdag den første fuglen med nebb. Les om de tidligste blomstene, og de første trærne med røtter. Lær om tidenes største pattedyr som har gått på land, og se opp for enorme insekter.

Oppfølgeren til AnimaliumBotanikum og Historium. En bok for hele familien. 

 

Utkom: september 2017
ISBN: 9788283730036
Ib. kr. 299,-