Fontini Forlag

NYHETER

STERKT REPRESENTERT PÅ BESTSELGERLISTENE!
FONTINI HAR ÅRETS REDAKTØR!
TERNINGKAST 5 TIL ZITA!
Nyhetsarkiv
Rainbow Rowell

FANGIRL

Oversatt av Tiril Broch Aakre

Rainbow RowellRainbow Rowell (født 1973) skriver bøker for unge voksne. Hun skriver alltid om mennesker som har mye på hjertet. Mennesker som har det vanskelig. Og mennesker som blir forelsket. Når hun ikke skriver leser hun tegneserier, hører på musikk og drømmer om å reise. RAINBOW ROWELL bor med mann og to sønner i Nebraska.

www.rainbowrowell.com

Silje bak bloggen Siljes skriblerier er begeistret for Fangirl: «Rainbow Rowell, tusen takk for at du skrev Fangirl, og at du har forfattet en bok som både er morsom, trist og vittig!»
Les hele bloggomtalen her.

Bloggen HeartArt har en fin omtale av Fangirl hvor hun blant annet skriver: «Drevet av gode, realistiske karakterer, er Fangirl en bok som fortjener mange lesere!» 
Les hele innlegget her.  

Trykk på bildet du ønsker å laste ned:

Cath og Wren er tvillingsøstre. De har alltid vært uadskillelige, og alltid vært oppslukt av bøkene om Simon Snow og trollmannsskolen. Særlig Cath. Gjennom ungdomsårene har de to skrevet videre på fortellingen om ham på nettet, og etterhvert fått flere tusen følgere. Mens Wren er overmoden for å flytte hjemmefra og begynne på universitetet, er Cath det motsatte. Hun gruer seg til alt. Til spisesalen. Til de andres blikk. Cath flykter fra alt som heter studentliv, og forsvinner inn i fiksjonen. Hvordan skal hun klare seg? Vil hun tørre og forlate Simon Snow, og åpne seg for de guttene hun møter? Hvordan skal faren deres klare seg alene, og hvorfor forlot moren dem da de var små?

Fangirl er en fortelling om redsel og mot, om fiksjon og magi, og om å overvinne sine indre demoner for å tørre og leve.

Fangirl ble kåret til årets nest beste bok av Goodreads i 2013, etter Eleanor & Park av samme forfatter. 

 

Utkom: september 2014
ISBN: 9788293346135
Ib. kr. 349,-

Andre utgivelser av Rainbow Rowell