Fontini Forlag

NYHETER

STERKT REPRESENTERT PÅ BESTSELGERLISTENE!
FONTINI HAR ÅRETS REDAKTØR!
TERNINGKAST 5 TIL ZITA!
Nyhetsarkiv
Chris Weitz

PESTEN. THE YOUNG WORLD

Oversatt av Tiril Broch Aakre

Chris (Christopher John) Weitz (født 1969) er en amerikansk produsent, regissør, skuespiller og forfatter. The Young World er hans første roman.

«Forfatteren har på glimrende vis skapt troverdige karakterer. De er både nyanserte og interessante, og føles hele tiden ekte og menneskelige ut. (,,,) Hvis du er på utkikk etter en spennende og actionfylt post-apokalyptisk dystopi, vil "The Young World - Pesten" definitivt være en bok for deg. (,,,) Anbefales!» Beate Ellingsen. 
Les hele omtalen på bloggen hennes her

«Denne boka utmerker seg med særdeles levende og interessante personsskildringer, alle personene har sine ulike særpreg, og replikkene har nerve og snert. Forfatteren har klart å skape spennende og fantasifulle miljøer» -Eli Frisvold, 
Les hele omtalen på bloggen hennes her

 

Trykk på bildet du ønsker å laste ned:

En mystisk sykdom har tatt livet av store deler av verdens befolkning. Bare de som er under 18 år har overlevd. Ungdommene har samlet seg i forskjellige stammer i New York.

Jefferson og Donna er medlemmer i gjengen som holder til rundt Washington Square. Sammen prøver de å overleve i alt kaoset. Da et annet stammemedlem oppdager noe som kan være nøkkelen til sykdommen som tar livet av alle på 18-årsdagen, drar fem av ungdommene ut på en livsfarlig road-trip for å redde menneskeheten.

Utkom: oktober 2014
ISBN: 9788293346043
Ib. kr. 339,-